Haal de herfst in huis – 5x sfeervolle herfstdecoratie

Haal de herfst in huis - 5x sfeervolle herfstdecoratie

Met de titel “Haal de herfst in huis” bedoel ik natuurlijk niet dat je het binnen moet laten regenen en waaien, maar de herfst heeft ook enorm veel gezelligheid te bieden. Neem alleen al die prachtige warme kleuren, die doen het binnen in huis als herfstdecoratie helemaal top! Laten we vooral de gezelligheid binnen met elkaar opzoeken. Ik vind het heerlijk om uit de nattigheid en kou thuis te komen in een warm, knus en gezellig huis. Warme chocolademelk te maken of een kop thee of koffie en het met elkaar nog gezelliger maken.

Gezelligheid met een goed gesprek, ontspannen muziek, kaarslicht een goed boek, een creatief knutselwerkje of een uitdagend bordspel. Om de sfeer te verhogen, kunnen we leuke herfstige versiering aanbrengen… en dat is precies wat ik bedoel met: “Haal de herfst in huis!”. Daarom ging ik op zoek naar leuke, kleurrijke en gezellige herfstdecoratie.

Heb jij ook nog leuke ideeën om de (gezelligheid van de) herfst naar binnen te halen? Dan lees ik die graag onder deze blog!

lijn groen
Haal de herfst in huis - 5x sfeervolle herfstdecoratie
lijn groen

5x herfstdecoratie

Bijzondere paddenstoel

Deze paddenstoel doet het leuk in de huiskamer, maar eigenlijk doet hij het overal in huis hartstikke leuk. Op de eettafel, in de vensterbank, op een plankje in het toilet of verwerkt in een herfststukje. De paddenstoel is 29 cm en is gemaakt van foam, besprenkeld met glitters.

Bol.com

lijn smal

Herfst krans

Met Kerst zie je ze wel vaker, maar je kunt dus al veel eerder beginnen met een gezellige krans aan de voordeur. Hoewel hij ook heel sfeervol staat voor de ramen, of gewoon ergens in de woonkamer of op kantoor. De krans is versierd met dennenappels, eikels, pompoentjes en diverse soorten bloemen en takken. De krans is Ø 34 cm en is gemaakt van polyetheen.

Bol.com

lijn smal

Droogbloemen boeket

Een blos droogbloemen is de woontrend van 2020 en doet het natuurlijk helemaal super goed in de herfst. Dit droogbloemen boeket is gemaakt met mooie herfstkleuren. De bloemen zijn uitvoerig gedroogd, waardoor je er lang van kunt genieten. Elk boeket is met de hand samengesteld en daardoor uniek.

Bol.com

lijn smal

Herfst decoratie

Met deze kunstmatige herfstoogstdecoraties kun je natuurlijk alle kanten op. Je kunt ze verwerken in een herfststukje, je kunt er een speciale herfsttafel mee decoreren, gebruiken om er zelfs een herfstkrans mee te maken, een herfstslinger van te rijgen of gewoon op een fruitschaal te leggen.

Het herfstoogstpakket bestaat uit 86 verschillende decoratiestukken: 8 pompoenen in verschillende maten en kleuren, 2 pompoenen in verschillende stijlen, 60 esdoornbladeren in verschillende kleuren, 2 ronde dennenappels, 14 kleine eikeltjes verpakt in een doorzichtig zakje. De pompoenen en kalebassen in de herfstdecoratietset zijn gemaakt van hoogwaardig schuim, wat zorgt voor lichtheid en duurzaamheid. De kunstmatige esdoornbladeren zijn gemaakt van hoogwaardige zijde, voortreffelijk en lichtecht. Dennenappels en eikels zijn gemaakt van niet-giftig plastic. 

Bol.com

lijn smal

Elektrische haard

Knapperend haardvuur is natuurlijk het toppunt van een knus herfstgevoel. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid een open haard in de huiskamer te plaatsen. Daar zitten namelijk allerlei vereiste aan vast, zoals een veilig rookkanaal en zo. Gelukkig zijn er ook leuke alternatieven waarvoor dit allemaal niet nodig is. Bijvoorbeeld deze elektrische karakteristieke sfeerhaard met een Scandinavisch uiterlijk. Dankzij de 2000 Watt aan vermogen en 2 vermogenselecties is het mogelijk om de sfeerhaard naar wens in te stellen.

Bol.com

lijn smal
liefs Marion

Meer informatie

De leuke kanten van de herfst
10 redenen waarom de herfst leuk is!
Zo gezond mogelijk de herfst door met deze tips!
De 7 leukste bordspellen voor de donkere dagen
Halloween – 31 oktober gaan we weer griezelen
Huis & tuin – Themapagina
Zaklampentocht in de herfstvakantie
De heerlijkste chocolademelk maak je gewoon zelf
Najaarsblues of herfstdip, omgaan met neerslachtige en depressieve gevoelens
Kinderkleding herfst 2020
Alles over paddenstoelen. Wat moet je weten?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

lijn groen peuteren
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *