Halloweensnacks – Spannende gerechten voor Halloween

Halloweensnacks

Bij griezelige outfits en rondvliegende spoken, spannende knutsels en spooky songs, horen natuurlijk ook spannende Halloweensnacks! Dat maakt de griezelige feestvreugde van Halloween nóg completer!

Halloweensnacks

Het vieren van Halloween is nog niet zo lang ingeburgerd in Nederland. Ik kreeg het in ieder geval niet van huis uit mee. Jammer genoeg, want ik vind het dus echt heel erg leuk. De afgelopen jaren wordt er in de wijk waar wij wonen, veel aandacht besteed aan dit feest. Tuinen worden uitbundig gevierd, hier en daar een festiviteit en op de avond zelf is het behoorlijk druk op straat. Vooraf worden er pamfletten verspreid en als die voor je raam hangt, kan er worden aan gebeld.

Mijn zoon heeft het dus veel meer meegekregen en is inmiddels groot fan van dit feest. Langs de deuren gaat hij al een paar jaar iet meer (want stoere puber), maar op 31 oktober staat al lange tijd een afspraak in zijn agenda met zijn vrienden voor een heuse horrornight. Wat ze nog niet weten is dat ze bezoek krijgen van een mismaakte man… Mijn partner gaat aan de slag met zijn grimeerkunsten. En ik? Ik zorg voor bijpassende hapjes. Want tijdens Halloween kun je natuurlijk niet aankomen met een bak chips of schaaltje borrelnoten. Bij Halloween, horen Halloweensnacks! Hoe gruwelijker, hoe beter. Maar het moet natuurlijk ook gruwelijk lekker smaken!

lijn groen
Halloweensnacks
lijn groen

Trick or treat

In Nederland en België wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan het halloweenfeest/allerheiligenavond. Dit gebeurt meestal in de vorm van langs de deuren gaan en snoep ophalen, halloweenfeesten en het versieren van huizen. Veel lagere scholen organiseren een zogeheten trick-or-treattocht. Met deze Halloweensnacks kun je wel heel origineel voor de dag komen!

Hoe leuk om deze spannende gerechtjes te presenteren… Wie durft er eentje te nemen?

Halloweensnacks – De spannendste gerechten voor Halloween

Enge heksenvingers

lijn smal

Vijf verschillende Halloween foods

Vier griezel snacks

Oogballen maken!

Knakworst Mummies

Last minutes treats

lijn smal
liefs Marion

Meer informatie

Halloweenknutsels – Knutselen voor Halloween
Halloween – 31 oktober gaan we weer griezelen
De leukste Halloweenliedjes
Wat vieren we met Sint-Maarten?
Feestdagen – Themapagina

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

lijn groen peuteren

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *