Baby – Ontwikkeling & verzorging

Baby ontwikkeling & verzorging

Als kersverse ouder van een baby heb je behoefte aan behulpzame, betrouwbare informatie, mooie verhalen en handige tips. Of je nu een alleenstaande ouder bent of het samen met je partner doet: een kind grootbrengen is een veelomvattende taak. Soms is het niet alleen maar leuk, mooi en ontroerend, maar komt er meer om de hoek kijken. Hoe het ook zij: op Peuteren.nl vind je alle informatie, verhalen, tips en weetjes die je als jonge ouder nodig hebt.

Ontwikkeling van je baby

Iedere ouder maakt zich weleens zorgen over de ontwikkeling van zijn of haar baby. Gaat alles nog goed? Hoeveel moet hij nu precies eten? Groeit hij wel goed? Op Peuteren.nl kun je terecht voor alle kwesties die met baby’s van 0 tot 12 maanden te maken hebben. Je vindt hier ontroerende blogs, leuke giveaways, wetenschappelijk onderbouwde informatie over de ontwikkeling van je baby, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Soms met een lach, maar soms ook met een traan. Daar is op Peuteren.nl gewoon ruimte voor.

Babykleding

Waar scoor je de beste babykleding? Waar let je op als je babykleding tweedehands koopt? Welke babykleding is betaalbaar? Welke maat past bij welke leeftijd? Allemaal vragen die zomaar in je opkomen als je net een baby gekregen hebt. We maken je graag wegwijs in de wondere wereld van de babykleding. Of het nu gaat om de laatste babytrends, creatieve ideeën om zelf kleertjes te maken of hoe je een dagje babyshoppen tot een succes maakt: Wij helpen je graag verder.

lijn blauw
Tienermoeder van zestien
lijn blauw

Babyvoeding en andere babyproducten

Ook voor vragen over babyvoeding en andere babyproducten kun je bij ons terecht. Wat is gezonde babyvoeding? Hoeveel moet een baby eten, en wanneer kun je beginnen met het aanbieden van groente- en fruithapjes? We maken je graag wegwijs. Met onze jarenlange expertise op het gebied van baby’s en hun behoeften kun je altijd terugvallen op onze handige tips.

Borstvoeding

Heb je vragen over borstvoeding? Voor alles dat met borstvoeding te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe werkt kolven precies? Hoe leg je hem aan? Is flesvoeding slecht? Wat als de borstvoeding niet op gang komt? Hoe zorg je voor een betere productie? Waar let je verder nog op bij het geven van borstvoeding? Het is niet erg om met vragen rond te lopen. Niet als je voor het eerst een baby gekregen hebt, maar ook niet als dit al je derde of vierde kindje is. Elke zwangerschap is weer anders. Elke baby ook. Dat maakt het ouderschap zo uniek en mooi, maar tegelijkertijd zo lastig. Geen nood: je kunt altijd op onze heldere info terugvallen.

De ideale site voor iedereen met een baby

Of je nu één baby krijgt of gezegend bent met een meerling: voor alles dat met baby’s te maken heeft kun je op onze website terecht. Peuteren.nl voorziet je niet alleen van handige informatie, maar is ook een fijne plek om ervaringen van anderen te lezen. Tussen de bedrijven door is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Houd onze site dus goed in de gaten om goed op de hoogte te blijven van alles dat met baby’s te maken heeft.

Heb je een peuter in huis? Of een schoolkind of puber? Ook dan biedt onze website alle informatie die je nodig hebt.

Baby

lijn blauw

Ontwikkeling van je baby
lijn dun blauw

Gezondheid van je baby

Babyvoeding
lijn dun blauw

Verzorging van je baby

Baby benodigdheden
lijn dun blauw

Veiligheid voor je baby

Babykamer
lijn dun blauw

Kraamperiode

Deskundigen & begeleiding
lijn dun blauw

Kinderopvang

EHBO
lijn dun blauw

Handige tips & leuke weetjes

Afscheid en verlies