Kort nieuws
U bent hier: Home / Voor jou / Het sterrenbeeld van je kindje: Wat zegt dit over zijn karakter?

Het sterrenbeeld van je kindje: Wat zegt dit over zijn karakter?

sterrenbeeld Ieder kind is anders, ieder kind is uniek. Maar sommige karaktertrekken komen wel heel erg met elkaar overeen. De stand van de sterren, planeten, maan, zon en nog veel meer, kunnen het een en ander vertellen over het karakter van je kindje.

Natuurlijk zijn er nog veel meer (omgevings)conditie die het karaktertje van je kindje bepalen. De taal van je kindje te leren is al moeilijk genoeg. Soms kun je daar best wat inzicht bij gebruiken. Wij hebben geprobeerd deze hulp te geven in de vorm van korte karakterschetsen.
 

Wat is Astrologie?

Astrologie of sterrenwichelarij is een verzamelnaam voor ideeën over het verband tussen het lot van mensen en gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen. Het gaat vooral om de samenhang tussen de bewegingen van de zon, maan en planeten, die in de Oudheid ook als “sterren” werden aangeduid. De geboortehoroscoop is een essentieel onderdeel van de astrologie. Ze worden al sinds de klassieke oudheid gemaakt, alhoewel de astrologie sindsdien sterk geëvolueerd is.
Volgens de hedendaagse astrologie voorspelt een geboortehoroscoop niet de toekomst van de geborene, maar geeft deze wel informatie over de psychologische aanleg van die persoon.

Sterrenbeeld Ram Sterrenbeeld Stier Sterrenbeeld Tweeling Sterrenbeeld Kreeft Sterrenbeeld Leeuw Sterrenbeeld Maagd
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
21 maart
21 april
21 april
22 mei
22 mei
22 juni
22 juni
24 juli
24 juli
24 augustus
24 augustus
24 september

 

Sterrenbeeld Weegschaal Sterrenbeeld Schorpioen Sterrenbeeld Boogschutter Sterrenbeeld Steenbok Sterrenbeeld Waterman Sterrenbeeld Vissen
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
24 september
24 oktober
24 oktober
23 november
23 november
22 december
22 december
21 januari
21 januari
20 februari
20 februari
21 maart

Boekentip

(Voorlees)Boeken over horoscoop en astrologie

Meer informatie

Meer informatie over horoscopen
Meer informatie over het karakter

Bronvermelding

Foto: 123rf.com

Over Marion Middendorp

Marion Middendorp
Marion Middendorp is 45 jaar, moeder van 2 jongens (8 en 6 jaar), hoofdredacteur van Peuteren.nl, internetondernemer, auteur en (kinder)liedjesschrijver. Lijfspreuk: 'Het mooiste cadeau is een glimlach op je lippen wanneer je aan mij denkt'.
YouTubeTwitterGoogle+Google+
Peuteren.nl located at Zilvermeeuwlaan 112 , Den haag, Nederland . Reviewed by 38.8794 bezoekers rated: 9.3 / 10